Kuva: Martat

Maistuva päivä elintarvikeyrityksessä -tempaus opettaa nuoria ammatin salaisuuksiin

24.01.2018 09:14 - Ari Kettukangas

Vierailu yrityksiä ovat mm. Apetit tuotantolaitos Pudasjärvellä ja Maustaja Pyhännällä.

Elintarviketeollisuusliitto järjestää tänään yhdessä jäsenyritystensä kanssa Maistuva päivä elintarvikeyrityksessä -tempauksen, jossa nuoret pääsevät tutustumaan ruokia ja juomia valmistaviin yrityksiin ja alan työmahdollisuuksiin. Vierailukohteina on yhteensä 24 toimipaikkaa ympäri Suomen. Tapahtuman tavoitteena on kannustaa nuoria hakeutumaan ruoka-alan opintojen ja uran pariin. Tapahtuma tarjoaa vuosittain sadoille nuorille mahdollisuuden nähdä, miten ruokia ja juomia valmistetaan elintarviketeollisuuden yrityksissä ja millaista osaamista alalla tarvitaan. Elintarvikeyrityksillä on merkittävä rooli työllistäjinä. Suomessa toimivat noin 1 700 elintarviketeollisuuden yritystä antavat työpaikan kaikkiaan 38 000 henkilölle. Vierailu yrityksiä ovat mm. Apetit tuotantolaitos Pudasjärvellä ja Maustaja Pyhännällä.

Lue myös: Vuoden 2017 Hyvän Opettajan -tunnustus Sirpa Kurralle

Kilpailut

Uusimmat