Antellin Omenahyveen valmistus jatkuu Truben leipomossa Kuopiossa
Oulun Antell-Leipomoiden toiminnan päättyessä Antell ja F.K.Trube Oy ovat sopineet Omenahyveen valmistuksen siirtymisestä Truben leipomoon Kuopioon. Omenahyveen resepti on Suomen vanhin käytössä oleva täytekakkuresepti.
Antell keskittyy jatkossa ravintola- ja kahvilaliiketoimintaansa, joka on noin 85 prosenttia yhtiön kokonaisliikevaihdosta. Antellilla on noin sata henkilöstöravintolaa ja useita kahviloita. Yhtiöön kuuluvan Antell-Leipomot Oy:n liiketoiminta lopetetaan.
Leipomotoiminnan päätyttyä Oulussa sijaitsevaan tuotantotilaan etsitään uusi toimija. Antellin lounasravintola ja hallinnolliset toiminnot jatkavat edelleen Poratiellä sijaitsevassa kiinteistössä.
Lue myös: Antell lopettaa leipomotoiminnan ja irtisanoo 101