Uusimmat

Tulvahuippujen suuruuteen vaikuttaa merkittävästi viikonlopun ja alkuviikon sää. Viime päivien sää ja veden virtaus ovat heikentäneet joissa vielä olevia jäitä, mutta tästä huolimatta jääpatoriski on edelleen olemassa Pyhäjoesta pohjoiseen.
Terrafame Oy suunnittelee käynnistävänsä uraanin talteenoton. Yhtiö on toimittanut Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 20.6.2022 antaman lupapäätöksen mukaisesti uraanin talteenottolaitoksen tarkkailuohjelmaesityksen Kainuun ELY-keskuksen hyväksyttäväksi.
Liiton arvion mukaan ulosmarssiin osallistui ainakin 235 lukiota ja yli 40 000 lukiolaista. Kaikki osallistuneet lukiot eivät välttämättä ole ilmoittaneet ulosmarssistaan liitolle.
Ajoneuvoissa oli vain kuljettajat, molemmat pääsivät omin neuvoin ulos ajoneuvoista eikä kummallakaan ollut tarvetta jatkohoidolle.
Poliisi sai ilmoituksen henkeen ja terveyteen kohdistuneesta rikoksesta perjantaina puolenpäivän jälkeen Kalervontiellä Oulun Kaijonharjussa.
Tapausta tutkitaan varkautena.
Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot kadonneesta hätänumeroon 112.
Nallibaanan ensimmäisen vaiheen rakennustyöt käynnistyvät Oulussa.
Tasavallan presidentti on päättänyt antaa 39:lle äidille Suomen Valkoisen Ruusun ensimmäisen luokan mitalin kultaristein.
Bittiumin tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto kasvoi 21,5 prosenttia edellisvuodesta 18,2:een miljoonaan euroon.
Oulaisten kaupungin valtuustoryhmien yhteisessä kannanotossa vaaditaan hallitusta luopumaan Oulaskankaan sairaalan toiminnan supistamista koskevista kehysriihen linjauksista.
Projektijohtaja Janne Leinosta haastattelee Jussi Häkkilä.