Oulun kaupungin aterioiden valmistustoiminta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle
Oulun kaupungin aterioiden valmistustoiminta siirtyy ensi kuun alusta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle. Oulun Tuotantokeittiön Ruskossa toimiva valmistuskeittiö Lööki tuottaa päivittäin kaupungin tarjoamasta ruoasta tällä hetkellä 24 000 annosta, ja Oulun kaupungin Tilapalvelut -liikelaitos on valmistanut ruokaa omassa tuotannossaan noin 10 000 annosta. Tämän lisäksi yksityinen palvelutuotanto valmistaa noin 10 000 ateriaa päivittäin.
Aterioiden valmistustoiminnan siirtymisen yhteydessä kaupungin henkilökunnasta siirtyy 63 työntekijää Oulun Tuotantokeittiö Oy:n palvelukseen. Toimintaa jatketaan nykyisissä valmistuskeittiöissä, Haukiputaalla, Ritaharjussa, Hiirosessa, Kaakkurissa ja Oulunsalossa kuten tähänkin asti.
Kaupungin edustustarjoilun ja henkilöstöravintoloiden alaisuudessa olevat toimipisteet Suopursu, Leeta, Oulu10, Susiteetti sekä Radanvarsi siirtyvät Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle. Näissä toimipisteissä sama henkilöstö jatkaa nykyisissä tehtävissään. Oulun Tilapalvelut vastaa jatkossakin ateriapalvelukokonaisuuden koordinoimisesta Oulun kaupungin kouluissa, päiväkodeissa ja hoivalaitoksissa sekä tuottaa kohteisiin ruokapalveluita tai hankkii ne yksityiseltä palvelutuotannolta.
Lue myös: Oulun palvelusäätiön lämpimät kotiateriat siirtyvät Oulun tilapalveluiden kylminä toimittamiksi