Kuva: Jussi Häkkilä

Raahen yöpäivystys lakkaa ensi vuoden alusta

18.06.2024 10:41 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti eilisessä kokouksessaan, että Raahen perusterveydenhuollon ympärivuorokautiseen päivystykseen ei haeta poikkeuslupaa ensi vuodelle, ja Raahen perusterveydenhuollon ympärivuorokautinen päivystys lakkautetaan ensi vuoden alusta alkaen.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti eilisessä kokouksessaan, että Raahen perusterveydenhuollon ympärivuorokautiseen päivystykseen ei haeta poikkeuslupaa ensi vuodelle, ja Raahen perusterveydenhuollon ympärivuorokautinen päivystys lakkautetaan ensi vuoden alusta alkaen. Raahessa järjestetään vastaanotto kiireellistä hoidontarpeen arviointia ja hoitoa varten päivisin ja iltaisin kello 22:een asti vuoden jokaisena päivänä. Kiirevastaanoton järjestäminen toteutetaan mahdollisuuksien mukaan omilla lääkäreillä ja tarvittaessa ostopalvelujen turvin yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Lue myös: Muutoksia perusterveydenhuollon yöpäivystyksiin ja sairaaloiden erikoissairaanhoitoon -yöpäivystys loppuu mm. Raahessa

Kilpailut

Uusimmat