Kuva: Pixabay

Oulun poliisi ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus järjestivät yhteisen jätekuljetusratsian Oulun, Kempeleen ja Limingan alueella

16.09.2024 09:04 - Ari Kettukangas

Poliisi pysäytti päivän aikana yhteensä noin 75 ajoneuvoa, joista 38 oli jätekuljetuksia. Puutteita havaittiin tällä kertaa huomattavan paljon, kaiken kaikkiaan 25 jätekuljetuksessa.

Oulun poliisi ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus järjestivät torstaina yhteisen jätekuljetusratsian Oulun, Kempeleen ja Limingan alueella. Poliisi pysäytti päivän aikana yhteensä noin 75 ajoneuvoa, joista 38 oli jätekuljetuksia. Jätekuljetusten osalta ELY-keskus tarkasti niihin liittyvät asiakirjat, kuten otteen jätehuoltorekisteristä ja jätteen siirtoasiakirjat sekä kaluston sopivuuden kyydissä olevan jätteen kuljetukseen. Poliisi tarkasti ratsiassa muun muassa ajoneuvojen tieliikennekelpoisuutta ja kuljettajien papereita. Puutteita havaittiin tällä kertaa huomattavan paljon, kaiken kaikkiaan 25 jätekuljetuksessa. Ammattimaisen jätteenkuljettajan tulisi pitää ajoneuvossa mukanaan ajantasaista otetta jätehuoltorekisteristä, mikä monella puuttui kokonaan tai oli vanhentunut. Myös siirtoasiakirjojen kanssa oli monenlaisia puutteita.

Lue myös: Sosiaalityöntekijöiden saatavuutta ja riittävyyttä edistetään Pohjois-Pohjanmaalla

Kilpailut

Uusimmat